diumenge, 4 de desembre del 2011

Concentració per demanar l'Insititut


La Coordinadora d'AMIPAS de Marratxí, es va concentrar al solar cedit per L'Ajuntament per la construcció del IES de Sant Marçal,  per demanar que els pressuposts de la CAIB del proper any, hi figuri una partida especifica per la construcció del segon Institut de Marratxí, el IES Sant Marçal, i que actualment els alumnes adscrits en aquest centre va a unes aules habilitades per l'Ajuntament de Santa Maria, juntament amb els futur alumnes del IES de Santa Maria.
El PSM-Iniciativa Els Verds, ha presentat una esmena al pressuposts perquè s'inclogui una partida de 800.000,00 € per la construcció del Institut.
El portaveu de la Coordinadora i president de l'APIMA del IES Sant Marçal, Josep Valero,  va llegir el següent manifest:


CAL  CONSTRUIR L’IES SANT MARÇAL, JA !
Davant l’absència de partida pressupostària per construir el nou Institut de Sant Marçal, tal com ha presentat el Govern de les Illes Balears el  projecte de pressupost de la Comunitat Autònoma per l’any 2012, la Coordinadora d’APIMAS de Marratxí, vol manifestar públicament els acords següents:
1)      Demanar una reunió urgent de la comissió de seguiment, creada en el Consell Escolar Municipal per demanar el nou IES Sant Marçal, amb el President del Govern, L’ Hble. Sr. José Ramón Bauzá.

2)      Si no s’habilita un partida específica per la construcció del nou IES Sant Marçal durant la tramitació parlamentària dels pressuposts, convocar una concentració davant la seu del Parlament de les Illes Balears, abans de la sessió plenària que ha d’aprovar definitivament les comptes de la CAIB pel 2012.

3)      Preparar accions pel primer trimestre de l’any 2012, a on se demanarà el suport a totes les entitats socials del municipi de Marratxí, per seguir exigint la urgència i la necessitat de la construcció immediata del nou Institut.

4)       Crear una estructura de suport virtual a l’exigència de la construcció del nou Institut.

A Marratxí, a 30 de novembre de 2011.
Coordinadora d’APIMAS de Marratxí.
Enllaç amb la noticia a IB3