dissabte, 2 d’octubre del 2010

Es Raiguer salva l'honor dels equips amateurs


El C.D. Es Raiguer ha salvat l'honor dels equips amateurs del terme, ja que és l'únic que va guanyar, va golejar al Murenc per 9-0, amb aquest resultat ocupa la cinquena plaça i es el segon equip que ha fet més gols

L' Sporting Sant Marçal B que juga al mateix grup va perdre per 1-2 contra l'escolar B, l' Sporting ocupa la dotzena Posició amb un punt.
L' Sporting Sant Marçal, va tornar a perdre- -, aqueste per Dins el camp de l ' Cardassar per 1 - 0, amb aquest resultat contínua essent el coe i es l'equip que mes gols ha encaixats , l ' alineació va esser : Cerda , Tabuch , Català ( Ballester ), Ramos ( Siquier ), Terrones ( Soler ) , Custodio , Vila ( Salamanca ) , Vaquer, Segui, Aguirre i Bestard.
L'altre equip amateur al Pla de na Tesa de primera regional , també va perdre a casa seva amb l'Arenal B per 1-2, amb aquesta derrota la UE ocupa l ' onze lloc amb 6 punts , varen jugar per l ' UE : Cases, Sanchez, Busquets ( Ferriol ) , Sancho, Guirao , Sastre Vaquer ( Alcaraz ), Morey ( Huertas ), Gomila ( Ferrero ), Hernández i Martorell . El gol del Pla de Na Tesa , el va aconseguir Huertas al minut 89.


Resultats :
porting Sant Marçal