divendres, 22 d’octubre del 2010

El lider de Preferent visita Son Caulelles



El Andratx lider de la Primera Preferent visita Son Caulelles, per enfrontar-se al Sporting Sant Marcal, fins aquesta jornada només a perdut un partit i té 21 punts 12 gols a favor i cinc en contra, el partit començarà a les cinc de l'horabaixa de diumenge.
La U.E. Pla de na Tesa, es desplaça a Petra, per jugar contra el titulat d'aquest poble, actualment el Petra ocupa la quinzena posició amb 5 punts, 1 partit guanyat dos d'empatats i quatre de perduts en sis gols a favor i 10 en contra, el partit es jugà demà dissabte a partir de les sis de l'horabaixa.
Els dos representats dins la tercera regional grup A, també juguen a fora, el Raiguer visita el camp del coe el Puigpunyent que no ha guanyat ni empatat cam partit, té 0 punts 4 gols a favor i 31 en contra.Per la seva part el Sporting Sant Marçal B. va a Son Ferrer, equip que ocupa la novena posició en sis punts, dos partits guanyats i dos de perduts, sis gols a favor i set en contra. Els dos partits es juguen diumenge a partir de les cinc de l'horabaixa.