dissabte, 15 de maig del 2010

Cap de setmana esportiu



Aquest cap de setmana, els dos màxims representants del nostre municipi,la U.E. Es Pla de na Tesa, i l'Sporting Sant Marçal, juguen els dos els diumenge.
La U.E. Es pla de na Tesa, a partir de les 18 hores jugarà dins el camp del Xilvar de Selva, que com ell ocupa una de les darreres places de la primera regional preferent. Si guanyes el nostre representant donaria una gran passa per mantenir la categoria, ja que superaria a l'equip de Selva amb dos punts. El partit serà arbitrat pel senyor Albiol Gonzalez. Cal recordar que el Xilvar dels 18 partits jugats dins casa seva n'ha guanyat 6, empatat 3 i perdut nou, mentres que l'equip del Pla ha guanyat a fora 4 partits, empatat 4 i perdut 10.
L'altre equip del terme de primera regional l'Sporting Sant Marçal, juga a Son Caulelles a partir de les 17 hores, contra el Consell, l'arbit del partit es el senyor Haro Rodriguez.
El Consell ocupa una de les darrere places amb 23 punts, i es un dels equips mes golejats amb 83 gols en contra.
L'Sporting Sant Marçal, es juga moltes de les opcions per poder militar la propera temporada a la primera regional preferent, màxima categoria del futbol balear.