divendres, 5 de juny del 2015

Èxit de les jornades de sensibilització sota el títol "LÍMITS? TU DECIDEIXES".





Organitzat pel C.B. Sa Cabaneta, durant els dies 2, 4 i 7 de Juny, sa dut a terme, unes jornades de sensibilització, amb conferències i activitats esportives baix el titol La primera setmana de juny el club ha organitzat unes jornades de sensibilització baix el títol  " LÍMITS? TU DECIDEIXES".

Les jornades varen començar el passat dimarts dia 2 amb una conferència, que es va donar al I.E. Sant Marçal, amb la participació de Mateu Canyelles, Campió d'Europa de 1500 m a pista coberta, Toni Colom Ciclista professional i participant del Tour de França i Giro d'Itàlia i Lorena Homar: Nadadora paralímpica a Londres 2012, i 2 medalles de bronze als campionats del món a Eindhoven i Berlin
El dijous dia 4, en el poliesportiu Costa i Llobera de Pòrtol, es va celebrar una xerrada col·loqui amb la participació de Xavi Torres: Un dels millors esportistes de la història, medalles d'or a campionats del món i paralimpíades.







Jaime Grimalt: campió del món de natació i entrenador actualment del Cb sa Cabaneta,
Toni Martorell: autor del libro "No me digas que no se puede".
Roberta Mena: Jugador professional de cadira, campió de la copa d'Europa, medalla d'Or el 2006 i bronze 2013 al campionat d'europa 2013 i 4t classificat al campionat del món de bàsquet 2014 amb la selecció espanyola.
Alejandro Ortiz: (Jugador bàsquet Amadip).
L'acte final d'aquestes jornades tendrà lloc diumenge, també al Poliesportiu del Costa i Llobera, amb un partit d' exhibició de l'equip de cadira Discaesports a on les persones que desitgin, podran viure de primera mà el que suposa juga a bàsquet damunt una cadira ,comptarem amb la presència de Roberto Mena i Jaume Grimaltlímits els posen les persones.