diumenge, 13 de novembre del 2011

L'Sporting continua sense perdre



L'Sporting Sant Marçal, continua sense perdre, la seva darrera derrota fou el 9 d'Octubre, que va perdre contra el Andratx, un dels favorits per 0-3 dins Son Caulelles, des de les hores, ha aconseguit tres empats i tres victòries, el qual li ha permès estat empatat a 20 punts, juntament amb el Alaró, i Cardassar, els llocs alts de la taula classificatòria.
Per la seva part l'altre equip de la preferent el Pla de na Tesa, va perdre dins Can Gaspar per 2-3, contra el Sóller, segon classificat i un dels favorits per ascendir a la tercera divisió.
A la tercera regional en el grup A l'At. Marratxí, va guanyar per 1-0 al Còndor, i ara es troba situat al lloc setè amb 10 punts.
Al grup "B" l'Sporting Sant Marçal es va imposar per 2-1 al J. Sallista d'Inca tercer classificat, amb aquest victòria, l'Sporting es situa amb novena posició amb nou punts i només a tres del tercer. L'altre equip del terme el C.D. Es Raiguer, fou golejat pel Cala d'Or, per un rotund 5-0, el  Raiguer es troba amb quinzena posició i només en tres punts
Resultats U.E. Pla de na Tesa
Resultats Sporting Sant Marçal
Resultats Pla de na Tesa At.
Resultats C.D. Es Raiguer
Resultats At. Es Liceu
Resultats At. Marratxi
Resultats Sporting Sant Marçal At.
Resultats Recreatiu Marratxí
Resultats U.E. Sant Marçal