dilluns, 19 de setembre del 2011

L'Sporting guanya i la U.E. perd

Distinta sort han tengut els dos equips de preferent de Marratxí.
La U.E. Pla de na Tesa, va perdre per 2-4 dins Can Gaspar, contra el Esporles, amb aquesta derrota la U.E. passa ha ocupar la catorzena posició amb 5 punts. Els gols de la U.E. foren marcats per Andreu 1-2 minut 22 i Pere 2-4 minut 88.
Varen jugar per la U.E. Piqui, Pere, Mark, Bufal (Alberto II), Roberto, Enric (Pin), Andreu, Romero (Cristian), Alberto (Santi), Gerard i Salinas.
Mentre l'Sporting Sant Marçal, va aconseguir una victòria dins el camp del Xilvar, que ocupa un dels llocs capdavanters de la classificació, el resultat fou de -0-1,amb aquest resultat l'Sporting amb l'onzena posició amb 7 punts. El gol de la victòria fou aconseguit per Valencia al minut 48, varen jugar per l'Sporting. Cano, Crespi, Alcaraz, Jimenez. Ramos, Flexes, Toscano (Marc), Bestard, Segui, Valencia (Sergio) i Felix