dissabte, 9 de juliol del 2011

Aprovades les dedicacions exclusives i els càrrecs de confiança


El primer ple del nou equip de govern va aprovar tant les indemnitzacions als regidors de l'oposició, com del equip de govern sense dedicació exclusiva, així com també les dedicacions exclusives, i els càrrecs de confiança.
El batle Tomeu Oliver tendrà dedicació exclusiva amb una retribució bruta anual de 60.513,85 repartida en 14 pagues.
El segon tinent de batle Sebastià Frau i el quart tinent de batle Juan Coll també tendra dedicació exclusiva amb una paga anual bruta de 47.572,21 en 14 pagues.
El primer tinent de batle Xisco Ferrà, la seva dedicació exclusiva serà del 90% de la jornada i la regidora de Fires i festes la seva dedicació exclusiva serà del 75% de la jornada.
Els regidors del equip de govern cobraren 55,00 € diaris, sempre i quant no tenguin la dedicació exclusiva, i els de l'oposició 20,00 € diaris.
També es varen nomenar els càrrecs de confiança que són:
Cap de Gabinet de l'Ajuntament Patricia de Juan Escuder amb una retribució anual bruta de 48.370,94 €.
Coordinador del manteniment de la via pública Jaume Roig amb una paga de 32.481,99 € anuals bruts.
Coordinador de serveis ambientals i ecològic Jorge Bauza Palou que cobrarà 32..48199 € anuals bruts..
Directora de l'Institut Municipal de Comunicació de Marratxí Marta Fernández Vidal amb una paga anual bruta de32.48199 €.
Directora de recursos econòmic Carolina Miquel Ferrer amb una retribució bruta anual de 48.370,94 €.
Director de recursos humans Pere Cantarero Verger amb la mateixa paga que l'anterior, així com també el Director d'urbanisme Julio Alba Garcia.
També en el mateix ple es va acordar que a partir d'ara tots els plens fossin el darrer dimarts de mes a les nou del matí.