dissabte, 11 de juny del 2011

Festa de Final de Curs a l'IES Marratxí






El passat dia 10 de juny tengué lloc la Festa de Final de Curs 2010/11 a l'IES Marratxí. 
Les activitats començaren a les 18:30 hores amb la projecció a diferents aules de les següents activitats:
treball de la comissió ambiental del centre, fotos de viatges, festes de l'IES del curs actual i exposició d’activitats de plàstica. A les 19:15 hores els pares i mares pogueren fer una visita guiada per les instal·lacions de l’Institut. A les 19:30 hores començà la concentració de l’alumnat de 4t d'ESO i 2n PQPI a l'amfiteatre per preparar la festa de graduació i a les 20:00 hores arrancà l'acte de graduació de l’alumnat de 4t d’ESO i 2n PQPI. Durant aquest acte es va fer entrega de la placa “ESCOLES SENSE RACISME” a l'IES Marratxí per part de PAU Assemblea de Cooperació per la Pau, es pogué sentir la batucada i les intervencions dels membres representants de la comunitat educativa, com en Josep Valero que parlà del nou centre IES Sant Marçal i del fet que cinc grups de 1r d'ESO ja no aniran a l'IES Marratxí, amb la qual cosa s'aconseguirà que no es continuï amb la massificació que actualment pateix. Després s'entregaren les orles, una de les actitivats més esperades pels alumnes.

A partir de les 21:00 hores els assistents pogueren gaudir del sopar compartit a la fresca, amb menjar dolç aportat per les famílies de 1r i 2n d’ESO, menjar salat aportat per famílies de 3r i 4t d’ESO i PQPI, aperitius per part dels alumnes de batxillerat i begudes i bar per part de l'APIMA de l'institut.

A partir de les 21:45 començà la música i la festa a càrrec de DJ Nacho i Miki, a les 21:50 hores, projecció de cinema a la sala d’actes; a les 22:00 hores, correfoc i batucada; a les 22:15, festa d'escuma i a les 23:10 es va fer la cloenda de l'acte.

JAC