dilluns, 14 de març del 2011

La U.E. Pla de na Tesa, únic equip que va guanyar

Mal cap de setmana pels nostres equips amateurs, l'únic que va aconseguir els tres punts fou la U.E. Pla de na Tesa de Primera Regional, que va guanyar per 0-2 dins el camp del Juventut Bunyola, gràcies als dos gols aconseguits per Alcaraz al minut 71 i per Guillem Vaquer al minut 87. Amb aquesta victòria la U.E. continuar mantinguen el liderat amb 56 punts dos per damunt del Xilvar segon classificat.
A La Preferent l'Sporting Sant Marçal, va perdre dins el camp del Andratx per 1-0, gol que li fou marcat al minut 50, amb aquest resultat continua per la zona baixa de la classificació, i veu com el Sóller si li ha apropat a només dos punts.
A la tercera regional, derrota dels dos equips. El C.D. Raiguer va perdre per 1-2 contra el Esporles B, i l'Sporting Sant Marçal B per 0-3 contra el Balears sense fronteres.