dilluns, 10 de gener del 2011

Els amateurs dues victòries i dues derrotes

Aquest cap de setmana, els equips amateurs del terme, han tengut dues victòries i dues derrotes.

L'Sporting Sant Marçal de preferent continua amb la seva ratxa, i ja són vuit partits fora perdre, aquesta jornada va guanyar dins el camp del Artà, per 0-2, els gols foren aconseguits per Terrones minut 36 i Segui minut 86, ara ocupa la dissetena posició amb 20 punts empatat amb el Pollença.

A la primera regional la U.E. Pla de na Tesa, continua lider amb 37 punts, aquest cap de setmana, va guanyar al Santa Catalina T, per 1-0 el gol fou aconseguit per Gabriel Vaquer al minut 71.

Els dos equips de la tercera regional, varen perdre el seu compromís, el Raiguer fou derrotat per el Rotlet Molinar, dins Sa Cabana per 2-3, mentre que l'Sporting "B", perdia dins Son Caulelles per 1-2 contra el Platges de Calvià B.