divendres, 31 de juliol del 2009

Declaració Institucional de condemma de l'atemtap de Calvià


Aquesta es la declaració institucional de condemna de l'atemptat al municipi de Calvià.

"L'Ajuntament de Marratxí expressa de forma unànime el seu rebui més profund, la seva condemna més ferma, a l'atemptat perpetrat ahir a la localitat mallorquina de Palma-Nova, que ha acabat amb la vida de dos agents de la Guàrdia Civil.

La banda terrorista ETA ha demostrat, una vegad més, la seva capacitat d'assassinar, de provocar dolor, de destruir vides i il·lusions.

Perà la unió de totes les forces polítiques democràtiques, la únió de tota la societat, farà possible, de bon segur, que els valors de la pau i de la convivència triomfin per damunt de la barbàrie.

És des d'aquesta absoluta conviccioó, des de la força que en dóna l'Estat de Dret, que l'Ajuntament de Marratxí vol transmetre el seu condol als familiars de les víctimes d'aquest atemptat, així com també expressar tot el seu suport a les Forces i Cossos de Seguretat que, dia a dia, vetllen i arrisquen les seves vides pel benestar de tots.

L'Ajuntament de Marratxí vol convidar tota la societat de les Illes Balears a expressar el seu rebuig a la viòlencia terrorista participant dels diferents actes i concentracions que, a hores d'ara, s'estan organitzant per, tots plegats, dir ben alt i ben clar que cap atac a la democràcia i a la convivència doblegarà la nostra voluntat de viure en pau i llibertat


Després de la lectura d'aquest manifest es varán guardar cinc minunts de silenci