diumenge, 20 de març del 2011

L'Sporting únic equip que va guanyar

L'Sporting Sant Marçal, ha estat l'únic equip amateur que ha guanyat aquest cap de setmana.
Dins Son Caulelles, es va imposar al lider Son Ferrer per 1-0 gol marcat per Crespi, la figura del partit fou el porter Cerda, que va salvar l'Sporting de al manco l'empat.
Dins la Primera Regional, pluja de gols a Can Gaspar la U.E. només va poder empatar amb el Petra, el resultat final fou de 4-4, a la primera part la U.E. es va avançar amb un clar 2-0, però el Petra, va aconseguir empatar a 2-2, a manca d'un minut el resultat era de 4-3, moment en que el Petra va aconseguir el gol del empat.
A la tercera Regional el C.D. Es Raiguer va perdrà contra el "Baleares sin fronteras" per 4-1, mentre que l'Sporting Sant Marçal perdia dins el camp del lider Ses Salines per 4-0