divendres, 11 de novembre del 2011

L'AMIPA del Costa i Llobera, organitza una caminada protesta


L'AMIPA del Costa i Llobera, continue amb les seves mobilitzacions, per tal de rebre una resposta tant de l'Ajuntament com de la Conselleria d'Educació.
Al darrer ple, ja varen intervenir i varen donar un tems per que la Conselleria els rebés, han passat quinze dies, i no han rebut cap contesta ni de l'Ajuntament ni de la Conselleria, i per aquest motiu, demà dissabte han organitzat una caminada protesta.
La concentració es farà a les dotze del migdia a la plaça de Can Flor de Pòrtol, per anar caminat fins a Sant Marçal, l'AMIPA, demanà a tots els assistents en aquesta caminada que portin qualque prendre blanca, per tal de anar uniformats, igualment recomana als pares que estiguin atents a que els nins no baixen de la voravia.
Circular de l'AMIPA
Benvolgudes famílies,
Us informem que, de moment, no hem tingut cap resposta per part de l’Ajuntament o la Conselleria en referència a l’estat de les obres de l’edifici d’educació infantil de la nostra escola ni de la partida pressupostària per l’ IES Sant MARÇAL. Per a més informació: IBISEC Sr. D. Pere Mas. Tel- 971784704 – 971777554 (fax) o al correu suport@ibisec.caib.es
Com a segona acció per reivindicar el que ens correspon, us convoquem a la passejada popular per damunt l’acera que es durà a terme el proper dissabte dia 12 de novembre i que partirà de la Plaça de Ca’n Flor a Pòrtol a les 12 del matí fins a la plaça de Sant Marçal. Cada família s’ha de fer càrrec dels seus infants i tenir cura que no baixin de la voravia, etc.
Per tal de donar imatge d’uniformitat i de grup cohesionat, us demanam que tots i totes portem una camiseta blanca (Camisa, suadora, jaqueta.... manega llarga o curta).
Esperam la vostra participació i la de tota la comunitat, així com de totes les entitats socials del municipi, ja que està en joc el benestar dels nostres infants i el dret a una ESCOLA PÚBLICA digna i de qualitat. També demanan la vostra col·laboració per imprimir un còpia dels cartells adjunts i penjar-los pel vostre carrer, a les vostres persianes etc. a fi de donar la màxima difusió a tota la gent del poble que es vulgui implicar i ajudar a que els nostres infants puguin estar en les condicions que es mereixen.
RECORDAU: