dilluns, 6 de setembre del 2010

L'Sporting no pot amb el Esporles

Segona jornada de la primera preferent i el Sporting Sant Marçal, va tornar a caure derrotat, aquest pic dins el camp del Esporles, que la passada temporada militava a la tercera divisió..
Un gol al minut 92 va significar la derrota del nostre equip. El qual al acabar la primera part anava guanyat per un rotund 0-2
Per el Esporles varen jugar: Reina, Carcelen, Trias (Adrover), Manu, Pedro, Moro (Pep Lluis), Bibi, Campomar, Guille (Cirer), Arbos i Fernando (Frau)
El Sporting va alinear a Cerda, Crespi, Soler (Bestard), Inarejos (Iniesta), Salamanca (Terrones), Perello, Vila (Ramos), Vaquer, Mir i Segui.
El partit fou arbitrat per Luis de Oleza, que va ensenyar tarja groga als locals, Carceles, Trias, Pedro i Arbos, i per part visitant varen veure la tarja groga, Crespi, Perello, Mir, Seguii el entrenador Esteba Siquier.
El primer gol el va aconseguir amb Vila al minut 30 0-1, amb Vaquer al minut 40 tornar avançar el Sporting 0-2, al minut 51 Moro va acurçar diferencies 1-2, al minut 90 Cirer va empatar el partit al transformar un penal en contra del Sporting i al minut 92 el jugador local Frau aconseguia donar la volta al marcador marcant el 3-2.