diumenge, 5 de setembre del 2010

La U.E. Pla de na Tesa perd dins el Rafal

La U.E. Es Pla de na Tesa, va perdre ahir contra l'At. Rafal per 3-1 en el seu retorn a la primera regional.
Varen jugar per la U.E.:Cases, Gabriel Vaquer, Sancho, Ferriol, Guirao, Sanchez, Noguera (Almendro), Sastre, Martorell, Morey (Serra) i Guillem Vaquer.

Per l'At. Rafal jugaren: Canovez, Lopez (Amengual), Sancha, Julian (Dominguez), Porcel, Marin Vallejo, Enri (Torres), Changhoufi (Medina), Abellaneda i Beltran

La U.E. s'ha va avançar al minut 18 amb un gol de SAstre, ja a la segona part l'At. Rafal va capgirar el marcador amb gols de Dominguez 1-1 minut 50, Changhougi 2.1 minut 69 i altre cop Dominguez 3-1 minut 84.El partit fou arbitrat pel sr. Coll Pérez, que va ensenyar targete groga als jugadors del Pla Martorell, Guillem Vaquer que fou expulsat al minut 90 per doble amonestació, Sancho i Sastre.i als jugadors locals, Lopez, Marin, Porcel i Amengual