divendres, 25 de febrer del 2022

Nova ejectuvia del PSIB/PSOE de Marratxí


 La Secretària General dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera, ha volgut tenir unes paraules cap a Miquel Cabot i els Socialistes de Marratxí “sou una gran agrupació. Com ha dit en Miquel, si hi ha una bona agrupació darrera, el partit està fort i té més opcions de guanyar les eleccions”


Miquel Cabot ha començat el seu discurs agraint la tasca de l’Agrupació Socialista de Marratxí: “Les eleccions es guanyen en base a l’estat de salut de cada agrupació, a Marratxí tenim la sort de tenir una agrupació molt forta.

Pel que fa a la feina feta aquests darrers anys, Cabot ha continuat “ara, Marratxí és el municipi amb menys desigualtats de Mallorca. Hem obert i digitalitzat l’ajuntament perquè tots els veïnats i veïnades del municipi ens puguin fer arribar les seves propostes de millora”.

Per últim, Cabot ha declarat que “tenim com a objectiu convertir Marratxí en un municipi de referència. Volem que Marratxí sigui un referent cultural. Des que vam entrar a l’Ajuntament, s’ha programat més cultura que mai. Ara, tenim l’objectiu que el Pont d’Inca sigui el punt de referència cultural de Marratxí i de Mallorca amb la construcció d’una gran biblioteca i un teatre. Volem convertir l’antiga embotelladora de Pepsi en un espai de creació cultural i la refinadora en un espai d’exposició cultural”Per últim, Cabot ha declarat que “tenim com a objectiu convertir Marratxí en un municipi de referència. Volem que Marratxí sigui un referent cultural. Des que vam entrar a l’Ajuntament, s’ha programat més cultura que mai. Ara, tenim l’objectiu que el Pont d’Inca sigui el punt de referència cultural de Marratxí i de Mallorca amb la construcció d’una gran biblioteca i un teatre. Volem convertir l’antiga embotelladora de Pepsi en un espai de creació cultural i la refinadora en un espai d’exposició cultural”


La nova ejecutiva.

Secretari General: Miquel Cabot Secretària d’Organització: Cristina Alonso Secretari Política Municipal: Eli Gallardo Vocal: Maribel Valencia Vocal: Salvador Torres Vocal: Irene García Vocal: Andrés Campuzano Vocal: Catalina Calafat Vocal: Rolando Torres Representant del Consell Polític de la Federació Socialista de Mallorca: Antoni Mesquida