dissabte, 12 de maig del 2012

Inaugurada la exposició de la Biennal




Ahir vespre al Museu del Fang, i amb motiu de l'entrega de premis als guardonats de la Biennal, es va inaugurar la exposició de les 25 peces seleccionades de les 317 presentades.

L'entrega de premis fou presidida pel Conseller de Presidència Antonio Gomez, acompanyat pel batle i el regidor de cultura.

Xisco Ferra va fer entrega de la menció d'honor a Lourdes Riera, el batle a guanyadora del premi "Marratxí Terra de Fang" Annette Defort i el Conseller de Presidencia a la guanyadora del certamen la israeliana Simcha Even-Chen.
La exposició es podrà visitar fins el proper dia 20, i des del recinte de la "Fira de Fang", els dies feines sortirà un tren turístic cada hora, per aquells que vulguin gaudir de l'exposició, de les obres d'aquest certamen. Els dissabtes i diumenges el tren sortirà cada deu minuts, i es totalment gratuït.




 Al certament han participat prop de 40 països, entre els que han aportat mes obres són, els següents, 12 obres d'TItalia, 8 d'Argentina, Turquí i Estat Units, 7 de Mèxic, 6 de Brasil, 5 d'Alemanya, Egipte i Lituània, 17 de Catalunya, 16 del País Valencià, 9 de les Illes Balears, i 29 de la resta de l'Estat Espanyol.