dilluns, 10 d’octubre del 2011

Segona jornada sense victòries

Segona jornada de la preferent, on els dos equips del terme, varen tornar a perdre.
L'Sporting Sant Marçal, que rebia el lider Andratx, res va poder fer donada la superioritat de l'equip visitant, i es va veure superat per un clar 0-3.
A Campanet la U.E Pla de na Tesa, també es va veure superat per l'equip local, malgrat al minut 32 anava guanyant per un clar 1-3, però a la segona part el Campanet va donar la volta al partit, i es va acabant guanyant per un ajustat 4-3.
Aquest diumenge ha començar la tercera regional, on hi ha tres equips del terme el C.D. Es Raiguer va empatar dins Sa Cabana a 0 gols amb el Son Ximelis, l'Sporting B, va perdre per 2-1 dins Cas Concos, m'entres que l'At. Marratxí guanyava dins Santa Maria per 2-3.
Però qui varen donar el , varen ser les femenines del Sporting, les quals varen guanyar amb un rotund 7-0 al Circulo Sollerense, dins el grup C de la Copa Federació.