dimecres, 19 de gener del 2011

Deu anys de coral







La coral "Veus de Marratxí", ha complit el seu desè aniversari, amb aquest motiu va oferir un concert a la parròquia de Sant Marçal.
El concert va començar amb la interpretació del Quartet de cordes, compost per Bo Kyung Shin i Javier Diaz al violí, Cristina Trenchs a la viola i Lara Perez al Cello, que varen interpretar les obres "Arribada de la Reina de Saba" de G.F. Haendel i el tango de Carlos Gardel "Por una Cabeza".
Seguidament la soprano Irena Mas, acompanyada del quarter va interpretar l'ària d'el Messies de G.F. Haendel "How beautiful are the feet of them. i la soprano Ana Cuéllar l'ària de la "seva padrona" de G.B. Pergolesi "Stizzoso, mio stizooso".
El concert va continuar amb la coral que va interpretar les obres Audite Silete de Miche Praetorieus, Aubada de Aguillo/tortell, Canticorum iubilo de Haendel, Oda a l'alegria de L.V. Beethoven amb arreglaments de Irina Capriles, Horatii Carmen de Vargha Karoly, Yesterday de Lennon/Mcartney amb arreglaments de Lebrecht Klohs, i la Dama de Mallorca.
El concert que va omplir la parroquià va acabar amb l'actuació conjunta de la coral i el quartet que varen interpretar Reauts vir d'Antonio Vivaldi.