dilluns, 30 d’agost del 2010

El Sporting no pot amb el Alaró

No va poder ser, el Sporting Sant Marçal en el seu debut a la màxima categoria del futbol balear, va perdre el seu partit contra el C.D. Alaró.
El resultat final fou de Sporting Sant Marçal, 1 C.D. Alaró 3
L'alineació va presentar el Sporting fou:Rigo, Crespi, Catala, Iniesta, Terrones, Perello, Quetglas, Vaquer, Vila, Mir i Segui.
El Alaró va presentar a: Adrian Torres, Cañellas, G.Amengual, Roca, Guasp, A.Amengual, Bragunde, Pons, Calderon i Muntaner.
L'arbitr fou el Senyor Rigo Sastre, asistit per Canaves Fontana i Cruz Romero.
Gols minut 5 0-1 obra de Muntaner, el 41 Calderon fa el 0-2, va retallar el marcador en Terrones al minut 2 de la segona part, i ja a les acaballes del partit al minut 85 Torres va fer el 1-3.
El Sporting va poder empatar el partit al minut 67, quan el marcador estava 1-2, peró el jugador local Mir va fallar el penalty amb que havia estat sancionat l'equip visitant